Facebook

15. Туристическо изложение "Уикенд Туризъм" 2019 (Програма)

Публикация   11:35     12 Май, 2019 /     ОП „Русе Арт“   /     5

Международното туристическо изложение "УИКЕНД ТУРИЗЪМ" и Фестивалът на туристическите забавления и анимации се провеждат ежегодно в град Русе и са най-значимите туристически събития в дунавския регион на България. Всяка година над 250 участници от страната и чужбина показват своите потенциал и туристически ресурси пред многобройните посетители на "Малката Виена" в това време на годината. В дните на събитията гостите на града имат възможността да бъдат свидетели на различни презентации, забавления, атракции, както и да опитат различни вина, местна и международна кухня.

Изложението и фестивала допринасят за развитието на специализираните форми на туризъм и допринасят за преодоляването на сезонните диспропорции в региона, страната, както и за развитието на целогодишен туристически продукт.

Международното туристическо изложение "УИКЕНД ТУРИЗЪМ" и Фестивала на туристически забавления и анимации се организират от Община Русе, общинско предприятие "Русе арт" с подкрепата на Министерство на туризма на Република България и са във връзка с активната политика на министерството за промотиране на региона и страната като целогодишна туристическа дестинация.

Заповядайте в Русе, за да покажете туристическите възможности на вашите община, град, държава, туристическа компания или да представите своя занаят пред многобройна публика.

Програма на 15. Туристическо изложение „УИКЕНД ТУРИЗЪМ“: (кликнете върху снимката, за да я видите в реален размер) Програма на 12. Фестивал на туристическите анимации
Културен Афиш
Русе отбелязва 24 май с празнични събития и връчване на награди на изявени творци и ученици

Прочети още