Facebook

Нина Николина ще представи своя нов албум в Доходно здание

На 1 ноември /вторник/ от 19 часа в Доходно здание Нина Николина ще представи своята нова концертна програма “JAZZ & TRADITIONS VOL.2 “. Концертът се организира от Община Русе, ОП „Русе арт“ и Клуба на дейците на културата, и в него ще се срещнат традиция и съвременност, както и музикално съчетание на автентичен български фолклор с етно и джаз елементи.

В репертоара на изпълнителката са включени новите песни от предстоящия ѝ втори едноименен концертен албум и най-популярните, както и неиздавани до момента, български народни песни. Изпълненията са смесица от фолклор, етно джаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации. В нов аранжимент ще бъдат чути и хит синглите „Ти“, „Тебе да вземем“ и „Сън“.

На сцената с Нина Николина ще се изявят Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Мирослав Турийски - клавишни, и Таня Първанова - вокал.

Митове, легенди и традиции ще бъдат „разказани“ в песен, а зрителите ще могат да чуят и текст в „превод“ от диалектите, разказани в спектакъла от Нина Николина.

Билети за събитието се продават на касата на Доходно здание.

  Добави в моя календар