Facebook

Община Русе организира концерт под наслов "Коледа в сърцето"

На 8 декември от 17:30 ч. в Голяма зала на Доходно здание ще се проведе концерт спектакълът „Коледа в сърцето“. Събитието се организира от Община Русе, а в него ще се включат деца от детски детските градини и ясли, както и потребители на социалните услуги на територията на общината.

Мотото на спектакъла е „Искам да съм мъничък вълшебник, за да мога с пръчица в ръка да създам магически учебник, който се нарича "ДОБРОТА“.

В коледния концерт ще се включат безвъзмездно много изпълнители от русенски формации - Танцово студио „Freedom“, Дуо „Николови“, Танцова школа „Petrova“, Работилничка за театър „Мармалад“ към Блок 14, Вокална школа „АРТиКУЛ“, Детска театрална школа „Патиланци“ при Държавен куклен театър – Русе, както и съставите на Театрално студио „Маска“ при Общинския младежки дом, Вокална група „Слънце“ при Общинския детски център за култура и изкуство, Дневен център „РАЛИЗ – БАЛИЗ“, Мариана Маркова от Съюза на глухите, Центърът за ученическо техническо научно творчество, Ученическа спортна школа, Регионалният център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, детски градини „Здравец“, „Чучулига“, „Пинокио“ и детска ясла №8. Режисьор на спектакъла ще бъде талантливата актриса и режисьор на Държавния куклен театър Деница Дончева. Жестомимичният превод ще бъде осигурен от Юлия Станкова.

Входът за концерта е свободен.

  Добави в моя календар