Facebook

„СеминАРТ“ дава формулата за успешна кариера в музиката на прохождащи русенски творци

Публикация   13:12     17 Окт, 2023 /     ОП „Русе Арт“   /     9

На 21 и 22 октомври Сдружение "4ЕТРИ" кани всички изкушени от музикалния бранш на втория по рода си музикален семинар СеминАРТ "По стъпките на музиката II".

Събитието се организира с финансовата подкрепа на Oбщинска фондация "Русе - град на свободния дух" и ще се състои в зала „Русе“ в сградата на Националното училище по изкуствата "Проф. Веселин Стоянов". Лектори на събитието ще бъдат Марко и Васил Анастасови - изявени и успешни имена в музикалния бизнес и директори на най-бързо разрастващата се българска музикална компания – „MUZE Management“. Към тях ще се включи и Искра Милкова - един от най-видните вокални педагози в момента, работеща с редица известни български изпълнители, организатор на конкурси и жури в такива.

Участниците в музикалния семинар ще се срещнат и с Искрен Тончев Iskrata - популярен български изпълнител, автор и музикален продуцент. Лекторите ще се постараят да бъдат максимално полезни със своите знания и опитност на всички прохождащи в музикалния бранш.

Семинарната част ще бъде на 21 октомври /събота/, като програмата включва лекции и уъркшопи на теми „Развитие на артисти“, „Формулата за успешна кариера в музиката“, „Рецептата за хит“. На 22 октомври /неделя/ от 19 ч. в зала „Русе“ ще се състои концерт, който ще събере лекторите и участниците в семинара, за да отпразнуват заедно на сцената наученото.

Семинарът е подходящ за всеки, който свързва себе си по някакъв начин с музиката, изпълнението на сцена, музикалния бизнес или просто е любопитен за този бранш. Допълнителна информация можете да получите на имейл 4etriproduction@gmail.com или на телефони 0895706202 и 0879535635. Семинарът и концертът са с вход свободен.

Културен Афиш
Русе отбелязва 24 май с празнични събития и връчване на награди на изявени творци и ученици

Прочети още