Facebook

Общинският младежки дом представи традиционния си коледен концерт

Публикация   11:51     21 Дек, 2023 /     ОП „Русе Арт“   /     11

В Голяма зала на Доходно здание децата и младежите на Общински младежки дом представиха снощи своя традиционен празничен коледен концерт. Пред пълен салон те очароваха и докоснаха присъстващите с красотата, разнообразието и високото ниво на изпълненията си.

В своя старателно подготвян и подбран коледен репертоар, и очакван с трепет концерт, участие взеха сценичните състави на Младежки дом – Фолклорно танцово студио „Зора“, Балет „Импулс“, Мажоретен състав „Екстрийм“, XIII Младежки Гвардейски отряд, Студио за поп и джаз пеене „Икономов“, Трио „Дива“ от  Вокална формация „Приста“, Клуб по УШУ, Младежки парламент и Театрално студио „Маска“. Доброволците от Младежкия парламент посрещаха гостите с усмивка и закачлив коледен късмет.

Специален гост на концерта бе заместник-кметът на Община Русе Димитър Недев. От сцената той поздрави директора на Младежкия дом - Красимира Николаева, за блестящата работа на съставите и за грижите и труда в подкрепата и развитието на младежкият потенциал.

В края на концерта сцената в Голямата зала се оказа малка, за да събере всички състави и клубове, които с пълни сърца и много талант направиха незабравима празничната вечер за присъстващите в залата.  

Културен Афиш
Русе отбелязва 24 май с празнични събития и връчване на награди на изявени творци и ученици

Прочети още