Facebook

Благотворителен зрелищен концерт предстои на 16 март в Зала Арена Русе в подкрепа на Фондация „Александър Русев“

Публикация   11:31     21 Фев, 2024 /     ОП „Русе Арт“   /     16

Благотворителен концерт в подкрепа на Фондация „Александър Русев“ предстои на 16 март 2024 г. в зала Арена Русе. ПоПоКАТЕ5л, Невена Цонева и Б. Т. Р. подкрепят благородната кауза на Фондация „Александър Русев“ и идват в Русе за голям и зрелищен концерт на 16 март.

С музика и много настроение ще бъдат отбелязани 10 години от началото на дейността на Фондацията и в частност на човека, който стои с името и труда си зад развитието на стотици деца във водата – Илиян Русев Скури. Едни от най-големите имена на рок и поп музиката в България ще застанат плътно зад идеята в Русе да отвори врати Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с ментални и физически затруднения. Те идват, за да изпеят любимите на публиката хитове на живо, а всички желаещи могат да подкрепят събитието със своето присъствие.

Билети за концерта могат да бъдат намерени на касите на: Зала Арена Русе с адрес бул. „Липник“ 3; На касата на МИЛКОВ сервиз с адрес Русе център, ул. „Борисова“ 40; В Доходно здание на площад „Свобода“ 4 В тези три обекта билети ще може да намерите до самото събитие на 16 март, а на касата на Networx в МОЛ Русе с адрес бул. „Липник“ 121, ще може да закупите своя билет до края на м. февруари.  

Културен Афиш
XVII Международен танцов фестивал

Прочети още